Om AMU Danmark

AMU Danmark er en sammenslutning af 16 danske erhvervsskoler og AMU-udbydere, der dækker hele Danmark. Vi er derfor din partner på efteruddannelse og kompetenceudvikling.
Med Danmarks bredeste samlede uddannelsesportefølje, er AMU Danmark i stand til at tilbyde strategisk kompetenceudvikling, der adresserer unikke uddannelsesbehov på tværs af forskellige brancher. 

Vores primære fokus er at blive en uvurderlig partner for virksomheder ved at lette den store mængde af administrativt arbejde forbundet med efteruddannelse. Vi assisterer altså i uddannelses- og kompetenceudviklings-indsatser, og på den måde er vi med til at sikre, at medarbejdere får den bedst mulige uddannelse.

Vi ønsker, at virksomheder skal trives i arbejdet med efteruddannelse og kompetenceudvikling.
02
Via én integreret platform forbinder vi virksomheder med et landsdækkende netværk af skoler med efteruddannelsesmuligheder i hele Danmark. Og det er helt uden besvær med at koordinere med flere skoler - vi har nemlig via vores løsning elimineret behovet for, at du selv skal håndtere det store udbud.

Med bare én kontaktperson til os åbner I døren til en hel verden af efteruddannelse. Det betyder, at I ved at centralisere jeres efteruddannelsesbehov hos os sparer ikke blot tid, men også værdifulde ressourcer, som gør det muligt for jer at fokusere på virksomhedens vækst og udvikling.

Vision

Hos AMU Danmark har vi en vision om at blive hele uddannelsessektorens foretrukne partner inden for efteruddannelse og kompetenceudvikling. På den måde kan vi være med til at sikre, at branchen både sikkert og effektivt kan navigere i en hurtigt omskiftelig verden.

Mission

Vi har en mission om at levere efteruddannelse af høj kvalitet og samtidig sikre, at alle medarbejdere har de nødvendige færdigheder til at imødekomme nutidens udfordringer og fremtidens muligheder. Det vil vi gøre ved at støtte virksomheder i deres rejse mod vækst og bæredygtighed.