Hvorfor vælge AMU Danmark?

Søger du muligheder for efteruddannelse af dine medarbejdere? Vil du være sikret den rette sammensætning af forløb? Og sætter du pris på hjælp til det arbejde? Så er AMU Danmark din uvurderlige partner.
Udover administrativ lettelse tilbyder AMU Danmark en helhedsorienteret løsning, der er skræddersyet virksomheders behov for efteruddannelse og kompetenceudvikling.

16 skoler, én indgang

AMU Danmark er en sammenslutning af 16 danske erhvervsskoler og AMU-udbydere. Med vores landsdækkende skolenetværk forenkler vi hele efteruddannelsesprocessen i Danmark. 

Én kontakt, ét sted - en tilgang der gør det nemt for virksomheder at identificere og tilpasse de rette kurser deres behov. AMU Danmark forenkler altså ikke bare processen, men gør efteruddannelse let tilgængelig i hele landet.
Læs mere

Fra strategi til praksis

Vi sørger for at gøre strategisk planlægning praktisk og dermed håndgribeligt.  

Det er nemt at blive overvældet af store planer, og den strategiske planlægning kan derfor virke uoverskuelig. Med vores erfaring formår vi at gøre den håndterbar. Vi tager komplekse strategier og gør dem konkrete, så virksomheder mere enkelt kan omsætte tanker til handling.
Læs mere

Kompetenceafklaring

Vi tror på, at et klart overblik danner grundlaget for dybere forståelse. 

Med vores hjælp får virksomheder klarhed over medarbejdernes kompetencer og behov. Det danner grundlaget for en skræddersyet, målrettet og effektiv efteruddannelsesstrategi, hvor der handles på indsigt, så der kan skabes en konkret plan, der styrker færdigheder.
Læs mere

Danmarks bredeste udbud af AMU

Vi har et 360 graders fokus på efteruddannelse. 

Med AMU Danmark får virksomheder adgang til det mest omfattende udbud af efteruddannelseskurser i landet. Uanset hvilke kompetencebehov virksomheden står overfor, kan vi matche dem med den rette efteruddannelse, understøttet af vores brede netværk af skoler.
Læs mere

Vi klarer papirarbejdet

Fra start til slut håndterer vi det hele. 

Hos AMU Danmark sørger vi for alt i forbindelse med efteruddannelse. Det inkluderer alt fra tilmeldinger til udstedelse af certifikater. Vi administrerer tilskud og refusioner, og vi holder styr på fornyelser. Vi sikrer desuden, at medarbejdere får information om eventuelle re-certificeringer i god tid, så ingen deadlines bliver overskredet. 

Vi tager os af alle disse detaljer, så virksomheder kan fokusere på deres kerneforretning uden bekymringer om administration af uddannelsesforløbene.
Læs mere