Kursus i stille perioder

AMU Danmark tilbyder i stille perioder kurser til medarbejderudvikling, som kan øge virksomhedens konkurrenceevne. Du kan opnå lønkompensation på op til kr. 892 pr. dag pr. medarbejder.
Hvis din virksomhed er sæsonpræget, eller I oplever perioder med lav aktivitet i branchen og nedgang i produktionen - det kan være som følge af leverandørsvigt, anbefaler AMU Danmark at se disse stille perioder som en strategisk mulighed. 
Ved at styrke medarbejdernes færdigheder i de tider, hvor der er tid, overskud og ressourcer til netop efteruddannelse, kan virksomheden øge sin konkurrenceevne og forberede sig til travle tider. 
03

Hvorfor investere i stille perioder?

Ved hjælp af vores AMU-kurser giver vi virksomheder redskaber til at navigere gennem stille perioder ved på en konstruktiv måde at rette fokus på medarbejderudvikling. I en arbejdsmarkedssituation, der konstant forandrer sig, giver kontinuerlig efteruddannelse en betydelig konkurrencefordel. Og når der også er mulighed for lønkompensation på op til kr. 892 pr. dag pr. medarbejder, bliver det ikke kun en strategisk, men også en økonomisk fordelagtig beslutning for virksomheden.

Denne investering i medarbejderudvikling giver en langsigtet gevinst, der ikke kun styrker virksomhedens ekspertise og fleksibilitet, men også viser medarbejderne, at virksomheden prioriterer vækst og trivsel.

Fordele for medarbejderne:

  • De får indsigt i de seneste tendenser inden for uddannelsessektoren.
  • De får tilrettelagt et skræddersyet kursusforløb med fokus på branchens behov.
  • De får mulighed for at skærpe egne kompetencer inden for digitalisering, bæredygtighed og sikkerhed.
  • De får mulighed for at udnytte stille perioder til personlig og professionel vækst.

Fordele for virksomheden:

  • Den sikrer, at medarbejderstaben er opdateret med de seneste branchestandarder.
  • Der sørges for strategisk planlægning af kompetenceudvikling baseret på branchens behov.
  • Den får en stærkere og mere konkurrencedygtig medarbejderstab.
  • Det er en økonomisk fordelagtig beslutning med lave AMU-priser og mulighed for lønkompensation.